نایب قهرمانی پسران بدمینتونیست
سومین کاپ لیگ‌های منطقه 3 کشور برای دانشگاه زنجان نقره‌ای شد



با اتمام لیگ‌های منطقه 3 کشور تیم‌های ورزشی دانشگاه زنجان موفق به کسب سه عنوان ارزشمند قهرمانی و نایب قهرمانی شدند.
بر اساس مصوبه نشست مدیران تربیت بدنی شمال غرب کشور، مقرر گردید اولین دوره لیگ‌های ورزشی دانشجویان در 2 رشته: بدمینتون و بسکتبال 3 نفره در بخش دختران و پسران برای امسال برگزار گردد که دانشگاه زنجان در سه رویداد از 4 رویداد اعلام آمادگی نمود(بسکتبال 3 نفره پسران و بدمینتون پسران و دختران)، در آخرین رویداد که به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد پسران بدمینتونیست باهم به رقابت پرداخت و تیم دانشگاه زنجان(به سرپرستی فرشاد قربانلو و مربیگری مهدی انصاری با ترکیب: کیوان ثبوتی، ابوالفضل صفی‌لو، محمدحسام جعفری و امیرحسین بیگدلی) پس از تیم دانشگاه صنعتی سهند تبریز در جایگاه دوم قرار گرفت و کاپ نایب قهرمانی را بالای سر برد. تیم دانشگاه تبریز نیز جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.

پیش از این نیز تیم بسکتبال 3 نفره پسران دانشگاه در ارومیه کاپ قهرمانی را از آن خود نمود و در بدمینتون دختران که به میزبانی دانشگاه تبریز بود شیردختران دانشگاه، پرچم بدمینتون دانشگاه را همچنان بالا نگه داشته و در صدر تیم‌های شرکت کننده قهرمان شدند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت‌ها را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون تمامی علاقه‌مندان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.


ارسال شده در مورخه: 13-03-1404
آخرين اخبار با موضوع: مدیریت تربیت بدنی


نایب قهرمانی پسران بدمینتونیست
سومین کاپ لیگ‌های منطقه 3 کشور برای دانشگاه زنجان نقره‌ای شد


مسابقه طراحی لباس ورزشی دانشگاه
تهیه لباس‌های ورزشی دانشگاه با طرح اختصاصی به جهت حرکت حرفه‌ای و برندینگ


انتصاب رئیس انجمن کوهنوردی دانشگاه زنجان
طی حکمی دکتر مولاداد نیکبخت به عنوان رئیس انجمن کوهنوردی دانشگاه منصوب شد


آموزش شنا
برگزاری کلاس های آموزشی شنا ویژه فرزندان دانشگاهیان دانشگاه زنجان

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
مدیریت تربیت بدنی

برنامه استخر دانشگاه زنجان ویژه بهار 1403

ادامه اخبار با موضوع مدیریت تربیت بدنی