علمی-پژوهشی ISI-JCR | 83.
زینب محکمی, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مهدی توکلی زاده, منصور قربان پور
Enhancing the medicinal properties and phytochemical content of bitter melon (Momordica charantia L.) through elicitation with brassinosteroid, ethrel, and carrageenan Enhancing the medicinal properties and phytochemical content of bitter melon (Momordica charantia L.) through elicitation with brassinosteroid, ethrel, and carrageenan BMC PLANT BIOLOGY Issue 24 (2024-10-16) PP. 1-15
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 82.
ساناز مولایی, علی سلیمانی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Alleviation of harmful effects of prolong storage at low temperature in harvested pomegranate fruit by exogenous proline کاهش اثرات مضر نگهداری طولانی مدت میوه انار در دمای پایین با استفاده از کاربرد پس از برداشت پرولین ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM Issue 2 (2024-10-07) PP. 1-11
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 81.
الهام جعفر پور, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Enhancing Morpho-phytochemical Properties of Catharanthus roseus L. var. ‘Ocellatus’ via Plant Growth Regulators Enhancing Morpho-phytochemical Properties of Catharanthus roseus L. var. ‘Ocellatus’ via Plant Growth Regulators international journal of horticultural science and technology - Issue 12 (2024-10-06) PP. 309-322
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 80.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Haifeng Jia
TOR and SnRK1 signaling pathways manipulation for improving postharvest fruits and vegetables marketability دستکاری مسیرهای سیگنالینگ TOR و SnRK1 برای بهبود بازارپسندی میوه و سبزیجات پس از برداشت FOOD CHEMISTRY Issue 456 (2024-06-09) PP. 1-12
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 79.
مژده لطیفی کرارودی, عزیزالله خیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, محسن ثانی خانی
Influence of Vermicompost and Nitrogen Treatments on the Enhancement of Morphophysiological Traits and Essential Oil Composition of Spearmint (Mentha spicata L.) for Double Harvesting Seasons Influence of Vermicompost and Nitrogen Treatments on the Enhancement of Morphophysiological Traits and Essential Oil Composition of Spearmint (Mentha spicata L.) for Double Harvesting Seasons journal of medicinal plants and by-products شماره 14 (1403/03/20) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 78.
زینب اصل محمدی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم, امین ابراهیمی
Employing Chitosan-coated Putrescine Nanocomposite for Preserving Kiwifruit Quality During Cold Storage کاربرد نانوکامپوزیت پوترسین با پوشش کیتوزان برای حفظ کیفیت کیوی در نگهداری سرد Erwerbs-Obstbau Issue 66 (2024-06-05) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 77.
الهام جعفر پور, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عباسعلی بهاری
Improvement of yield and phytochemical attributes of Madagascar periwinkle varieties by L- cysteine and melatonin foliar application Improvement of yield and phytochemical attributes of Madagascar periwinkle varieties by L- cysteine and melatonin foliar application Brazilian Journal of Botany Issue 2024 (2024-05-18) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 76.
رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado
Enhancing Postharvest Quality and Shelf Life of Strawberries through Advanced Coating Technologies: A Comprehensive Investigation of Chitosan and Glycine Betaine Nanoparticle Treatments افزایش کیفیت پس از برداشت و ماندگاری توت فرنگی از طریق تکنولوژی های پیشرفته پوشش دهی: بررسی جامع تیمارهای نانوذرات کیتوزان و گلایسین بتائین Plants-Basel شماره 13 (1403/01/30) صفحات 1-17
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 75.
محمد علی نیکو گفتار صدقی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, علی خدیوی
Fulvic acid foliar application: A novel approach enhancing antioxidant capacity and nutritional quality of pistachio (Pistacia vera L.) محلول پاشی برگی فولویک اسید: روش جدید برای افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت تغذیه ای پسته (Pistacia vera L) BMC PLANT BIOLOGY Issue 24 (2024-04-04) PP. 1-10
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 74.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی
Enhancing mineral uptake and antioxidant enzymes activity of kiwifruit via foliar application of brown macroalga extract افزایش جذب مواد معدنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کیوی از طریق محلول پاشی عصاره جلبک قهوه ای journal of horticulture and postharvest research Issue 7(1) (2024-02-18) PP. 15-30
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 73.
محمد علی نیکو گفتار صدقی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ساناز مولایی, علی خدیوی
The effect of foliar application of Ascophyllum nodosum (L.) Le Jol. seaweed extract on biochemical traits related to abiotic stresses in pistachio (Pistacia vera L. cv. Kaleh- Ghoochi) تاثیر محلول پاشی عصاره جلبک قهوهای برصفات مرتبط به تنشهای غیر زنده در پسته رقم کله قوچی BMC PLANT BIOLOGY Issue 23 (2023-12-11) PP. 1-11
|
نشریه علمی لیست وزارتین | 72.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری
Effects of l-cysteine treatment on the quality and antioxidant properties of persimmon fruit during cold storage تأثیر تیمار ال- سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد پژوهش های میوه کاری شماره 8 (1402/07/01) صفحات 1-14
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 71.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی
Effect of Preharvest Application of NaHS on Increasing Storage Life and Maintaining Post-harvest Quality of Kiwi Fruit (Actinidia deliciosa L. 'Hayward') تأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد علوم باغبانی ایران شماره 54(1) (1402/01/03) صفحات 85-104
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 70.
داود جوادی مجدد, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی
The Effect of Different Pollen Grains on the Amounts of Some Biochemical and Nutrient Compounds in the Kernel of Hazelnut Cultivars (Corylus avellana) اثر دانههای گرده مختلف بربرخی ترکیبهای زیستشیمیائی و ترکیب عنصرهای غذائی مغز ارقام فندق علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 23(4) (1401/12/28) صفحات 649-660
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 69.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی
Improvement of Postharvest Traits of Kiwi Fruit (Actinidia deliciosa L. cv. Hayward) by Seaweed (Ascophyllum nodosum) Application بهبود خصوصیات پس ازبرداشت میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ با کاربرد قبل ازبرداشت جلبک قهوه ای (Ascophyllum nodosum) علوم باغبانی شماره 36(4) (1401/11/11) صفحات 885-901
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 68.
رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, LIuis Palou, غلامرضا گوهری
Postharvest chitosan-arginine nanoparticles application ameliorates chilling injury in plum fruit during cold storage by enhancing ROS scavenging system activity نقش کاربرد پس از برداشت نانوذرات کیتوزان-آرژنین در کاهش آسیب سرمازدگی در میوه آلو با افزایش فعالیت سیستم آنتی اکسیدانی در طول انبار سرد BMC PLANT BIOLOGY Issue 22 (2022-12-02) PP. 1-17
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 67.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم, حسین بیرامی
Effect of foliar iron application on anthocyanin genes expression during of developmental stages in strawberry fruit تاثیر محلولپاشی آهن بر الگوی بیان ژنهای تولید کننده آنتوسیانین میوه توتفرنگی طی مراحل نموی پژوهش های گیاهی( زیست شناسی ایران سابق ) انجمن زیست شناسی ایران شماره 35(4) (1401/08/10) صفحات 745-762
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 66.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی
Delaying postharvest senescence and improving antioxidant capacity of kiwifruits cv. Hayward by preharvest selenium application تأخیر در پیری پس از برداشت و بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی کیوی رقم هایوارد با کاربرد قبل از برداشت سلنیوم JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46 (2022-10-03) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 65.
Sajid Ali, Muhammad Atif Ullah, Aamir Nawaz, Safina Naz, Anis Ali Shah, غلامرضا گوهری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Ghulam Khaliq, Kashif Razzaq
Carboxymethyl cellulose coating regulates cell wall polysaccharides disassembly and delays ripening of harvested banana fruit نقش پوشش کربوکسی متیل سلولز در تنظیم تجزیه پلی ساکاریدهای دیواره سلولی و ایجاد تاخیر در رسیدن میوه موز برداشت شده POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY Issue 191 (2022-09-15) PP. 1-16
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 64.
سهیلا احمدخانی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری
The effect of postharvest phenylalanine treatment on physicochemical attributes of cornelian cherry fruits during cold storage تاثیر تیمار پس از برداشت فنیل آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال اخته طی انبارمانی سرد علوم باغبانی ایران شماره 2 (1401/06/15) صفحات 295-308
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 63.
فهیمه نصر, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری, Sajid Ali, Christophe Hano
Attenuation of Chilling Injury and Improving Antioxidant Capacity of Persimmon Fruit by Arginine Application کاهش سرمازدگی و بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرمالو توسط کاربرد آرژنین Foods Issue 11(16) (2022-08-11) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 62.
رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado
Evaluation of Proline-Coated Chitosan Nanoparticles on Decay Control and Quality Preservation of Strawberry Fruit (cv. Camarosa) during Cold Storage ارزیابی نقش نانو ذرات پرولین پوشش داده شده با کیتوزان در کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (CV. کاماروسا) در طول انبار سرد Horticulturae شماره 8(7) (1401/04/26) صفحات 1-17
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 61.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری
Impact of Postharvest Application of Ascorbic Acid on Storage Life and Quality Attributes of Persimmon Fruit (Diospyros kaki Thunb) تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوهی خرمالو ( Diospyros kaki Thunb). علوم باغبانی شماره 36(1) (1401/03/29) صفحات 241-257
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 60.
داود جوادی مجدد, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی
Investigation of flower phenology, xenia and metaxenia in some of commercial hazelnut cultivars بررسی فنولوژی گل، ردگذاری و فراردگذاری در برخی از ارقام تجاری فندق پژوهش های تولید گیاهی شماره 29 (1401/03/16) صفحات 155-171
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری, LIuis Palou
Application of Glycine betaine coated chitosan nanoparticles alleviate chilling injury and maintain quality of plum (Prunus domestica L.) fruit نقش کاربرد گلایسین بتائین پوشش داده شده با چیتوزان در کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه آلو INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 207 (2022-03-29) PP. 965-977
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 58.
مهدی اینانلوی چرخلو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی, اصغر عبادی
Effects of foliar sprays of urea, boric acid and zinc sulfate on quality and some mineral nutrients concentration in golden kiwifruit (Actinidia chinensis L.) تأثیر محلولپاشی برگی اوره، سولفات روی و اسید بوریک بر کیفیت و غلظت آن عناصر در میوه کیوی فروت طالیی تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 4(2) (1400/12/16) صفحات 145-164
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 57.
سهیلا احمدخانی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری
Impact of Postharvest Application of Hydrogen Sulfide on Physicochemical Attributes of Cornus mas Fruits during Cold Storage تاثیر تیمار پس از برداشت سولفید هیدروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه زغال اخته در طی انبارمانی سرد علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 4 (1400/11/22) صفحات 425-436
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 56.
ساناز مولایی, ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effect of Aloe vera gel on chilling injury, decay and nutritional quality of pomegranate (Punica granatum L.) fruit during cold storage تأثیر ژل آلوئهورا برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار ( .Punica granatum L) طی دوره انبارمانی علوم باغبانی ایران شماره 52-3 (1400/09/30) صفحات 565-580
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 55.
غلامرضا گوهری, ساناز مولایی, عزیزالله خیری, مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, José M Lorenzo, Antonio Juárez-Maldonado
Exogenous Application of Proline and L-Cysteine Alleviates Internal Browning and Maintains Eating Quality of Cold Stored Flat ‘Maleki’ Peach Fruits تاثیر کاربرد خارجی پرولین و ال سیستئین بر کاهش قهوه ای شدن داخلی و حفظ کیفیت خوراکی هلو انجری مالکی در انبار سرد Horticulturae شماره 7 (1400/08/14) صفحات 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 54.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Octapeptide NOP-1 treatment delays yellowing in broccoli floret during low temperature storage تاثیر تیمار با اکتاپپتید NO-1 در به تاخیر انداختن پیری گلچه های کلم بروکلی در طول انبار سرد POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY Issue 180 (2021-10-15) PP. 1-8
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 53.
طاهر برزگر ساربانقلی, رضا نجفی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, زهرا قهرمانی
Hydrogen sulfide and phenylalanine alleviate chilling injury in eggplant fruits during cold storage by enhancing antioxidant activities and membrane stability کاهش آسیب سرمازدگی میوه های بادنجان در انبار سرد توسط سولفید هیدروژن و فنیل آلانین با افزایش فعالیت های آنتی اکسیدانی و پایداری غشاء JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-09-21) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 52.
هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effect of various nitrogen sources on yield, antioxidant activity and active substances of Crocus sativus L اثر منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران Crocus sativus L Acta Horticulturae Issue 1315 (2021-08-30) PP. 537-542
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 51.
زهره نیازی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی, مرتضی سلیمانی اقدم
Exogenous application of hydrogen sulfide and γ-aminobutyric acid alleviates chilling injury and preserves quality of persimmon fruit (Diospyros kaki, cv. Karaj) during cold storage کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه خرمالو رقم کرج با کاربرد خارجی سولفید هیدروژن و گاما امینوبوتیریک اسید در طی انبار سرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 285 (2021-07-27) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 50.
فهیمه نصر, Mirian Pateiro, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Steven Formaneck, غلامرضا گوهری, José M Lorenzo
Chitosan-Phenylalanine Nanoparticles (Cs-Phe Nps) Extend the Postharvest Life of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits under Chilling Stress نقش نانو ذرات چیتوزان-فنیل الانین در افزایش عمر پس از برداشت خرمالو تحت استرس سرمایی Coatings Issue 11(7) (2021-07-07) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 49.
فرشاد کاکاوند, ولی ربیعی, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فاطمه زاهدزاده
Effect of hot water treatment on quality and antioxidant properties of cornelian cherry (Cornus mas L.) during cold storage تأثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته ( Cornus mas L ) طی انبارمانی سرد علوم باغبانی ایران شماره 52 (1400/04/01) صفحات 243-255
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 48.
عباسعلی جنتی زاده, رقیه امینیان دهکردی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effect of exogenous melatonin treatment on Aspergillus decay, aflatoxin B1 accumulation and nutritional quality of fresh “Akbari” pistachio fruit تاثیر کاربرد بیرونی ملاتونین بر پوسیدگی آسپاراژیلوسی، تجمع افلاتوکسین B1 و کیفیت تغذیه ای میوه تازه پسته رقم اکبری JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 5 (2021-04-05) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 47.
رضا نجفی, طاهر برزگر ساربانقلی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, زهرا قهرمانی
Effect of Postharvest Treatments of Phenylalanine and Hydrogen Sulfide on Maintaining Quality and Enhancing Shelf life of Eggplant (Solanum melongena L.) اثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) علوم باغبانی شماره 34(4) (1399/12/10) صفحات 705-717
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 46.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم
and content chlorophyll on nutrition leaf iron of Influence fruit strawberry of activities enzyme antioxidant some Camarosa. cv اثز تغذیه برگی آهن بر میزان کلروفیل و فعالیت برخی آنزیمهای آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 3-2 (1399/12/01) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
اکبر انگوتی, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Determination of Chilling and Heat Requirements and Changes in Buds Weight in Several Cultivars of Sweet and Sour Cherry تعیین نیاز سرمایی و گرمایی و تغییرات وزن جوانه های گل در چند رقم گیلاس و آلبالو فنآوری تولیدات گیاهی شماره جلد 20 شماره 2 (1399/11/15) صفحات 131-142
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 44.
ساناز مولایی, علی سلیمانی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Impact of chitosan in combination with potassium sorbate treatment on chilling injury and quality attributes of pomegranate fruit during cold storage تاثیر تیمار ترکیبی چیتوزان و سوربات پتاسیم بر سرمازدگی و خواص کیفی میوه انار طی انبار سرد JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY Issue 2 (2021-02-02) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 43.
ساناز مولایی, ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Exogenous application of glycine betaine increases the chilling tolerance of pomegranate fruits cv. Malase Saveh during cold storage افزایش مقاومت به سرما در میوه انار رقم ملس ساوه در طول انبار سرد با کاربرد بیرونی گلایسین بتائین JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 2 (2021-01-22) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 42.
ام البنین سوگوار, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری
Phenylalanine Alleviates Postharvest Chilling Injury of Plum Fruit by Modulating Antioxidant System and Enhancing the Accumulation of Phenolic Compounds فنیل آلانین با تعدیل سیستم آنتی اکسیدانی و افزایش تجمع ترکیبات فنولی ، صدمه سرمازدگی پس از برداشت میوه آلو را کاهش می دهد FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY Issue (4)58 (2020-12-21) PP. 433-444
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 41.
جواد پارسا, محمد اسماعیل امیری, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, حمید رهنمون
The effect of Aleo vera gel coating on physicochemical characteristics of fruits in two apricot cultivars during storage period تأثیر پوشش ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی دو رقم زردآلو طی انبارمانی پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 30(3) (1399/09/30) صفحات 203-219
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 40.
ام البنین سوگوار, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری
Postharvest application of L‐cysteine to prevent enzymatic browning of “Stanley” plum fruit during cold storage کاربرد پس از برداشت ال‐ سیستئین برای جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی میوه آلو “استنلی” در طی انبار سرد JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 44(10) (2020-10-02) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 39.
محسن مرادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, مرتضی سلیمانی اقدم, لیلا صالحی
Effects of Gamma-aminobutyric Acid Treatment on Postharvest Chilling Injury on Tomato Fruit تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA ) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی علوم باغبانی شماره 34-2 (1399/06/30) صفحات 221-230
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 38.
شبنم یعقوبی فر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, داود جوادی, اکبر حسنی
Investigation of phytochemical compounds and antioxidant capacity of 11 cultivars and genotypes of hazelnut fruit in Rudsar Eshkevarat region بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر علوم و صنایع غذایی ایران شماره 103-17 (1399/06/01) صفحات 151-165
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 37.
محسن مظفری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, عزیزالله خیری, اکبر حسنی
Effect of Preharvest Sprays of Selenium on Qualitative and Biochemical Characteristics of Grapes the Fakhry Cultivar (Vitis vinifera cv Fakhri) اثر محلول پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) علوم باغبانی شماره 34-1 (1399/03/27) صفحات 61-74
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 36.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم
Impact of iron chelate on phenylalanine ammonia lyase enzyme activity and antioxidant properties of strawberry ‘kamarossa’ fruit during developmental stages تاثیرکلات آهن بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و خواص آنتی اکسیدانی میوه تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-2 (1398/12/28) صفحات 15-31
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 35.
فاروق سرکار, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, محمد اسماعیل امیری, اکبر حسنی
Impacts of preharvest sprays of Fulvic Acid on qualitative and antioxidant properties of sour cherry cv. Gysy' اثر محلولپاشی اسید فولویک بر ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی آلبالو رقم گیسی تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-2 (1398/12/28) صفحات 91-105
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 34.
مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, رقیه امینیان دهکردی, عباسعلی جنتی زاده, Boukaga Farmani, مهدی یونسی حمزه خانلو, عبداله احمدپور, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Exogenous ⊎-aminobutyric acid application attenuates Aspergillus decay,minimizes aflatoxin B1 accumulation, and maintains nutritional quality in fresh-in-hull pistachio kernel تعدیل پوسیدگی آسپرژیلوس، تقلیل تجمع افلاتوکسین ب 1 و حفظ کیفیت تغذیه ای مغز پسته تازه با کاربرد خارجی گاما آمینو بوتیریک اسید JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE Issue 100 (2020-03-02) PP. 2130-2135
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 33.
اکبر انگوتی, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Investigating of Antioxidant Enzymes and Proline Changes During the Flowering Bud Dormancy in Several Cherry Cultivars بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو علوم باغبانی شماره 33(4) (1398/12/01) صفحات 623-637
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 32.
فرح حسینی, محمد اسماعیل امیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Improvement of Anthocyanin and Antioxidant Properties of Strawberry (cv. Amaros) by Calcium Lactate and Potassium Sorbate Application بهبود خواص آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه توت فرنگی رقم آروماس با استفاده از لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم تولیدات گیاهی= شماره 42(4) (1398/11/30) صفحات 455-468
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 31.
ولی ربیعی, رسول حیدرنژاد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Study of physicochemical and antioxidant properties of some apple cultivars in Zanjan region بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان علوم و صنایع غذایی ایران شماره شماره 92 ، دوره 16 (1398/07/01) صفحات 51-62
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 30.
فرهاد عزیزی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, اکبر حسنی
Effects of pre-harvest calcium compounds foliar application on quality and antioxidant properties of pear cv “Dargazi” تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت ترکیبات کلسیمی بر کیفیت و خواص آنتیاکسیدانی میوه گلابی رقم درگزی تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-1 (1398/06/15) صفحات 129-144
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 29.
یاور شرفی, مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, عباسعلی جنتی زاده, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جواد رضاپور فرد, Boukaga Farmani
Melatonin treatment promotes endogenous melatonin accumulation and triggers GABA shunt pathway activity in tomato fruits during cold storage ارتقاء تجمع ملاتونین داخلی و تحریک فعالیت مسیرگابا شانت در میوه گوجه فرنگی در طول انبار سرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 254 (2019-08-25) PP. 222-227
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 28.
حدیثه حقی, ولی ربیعی, احمد ارشادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effects of Late Season Foliar Application of Calcium Chloride on Cold hardiness in Grapevine (Vitis vinifera cv. Thompson seedless) اثر محلول پاشی برگی آخر فصل کلرید کلسیم برمقاومت به سرما در انگور بیدانه سفید Horticulture Journal شماره (3)88 (1398/05/01) صفحات 347-353
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 27.
مهسا فاتح, طاهر برزگر ساربانقلی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
The Effect of Foliar Application of Ascorbic Acid and Calcium Lactate on Growth, Yield and Fruit Quality of Sweet Pepper تأثیر محلول¬پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه¬ای علوم باغبانی شماره جلد 33، شماره 1 (1398/03/29) صفحات 79-87
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
اورنگ خادمی, میثم اشتری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effects of salicylic acid and ultrasound treatments on chilling injury control and quality preservation in banana fruit during cold storag تاثیر اسیدسالسیلیک و فراصوت بر کنترل سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه موز در طول انبار سرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 249 (2019-04-30) PP. 334-339
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 25.
مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, عباسعلی جنتی زاده, مرتضی شیخ اسدی, یاور شرفی, Boukaga Farmani, جواد رضاپور فرد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Employing exogenous melatonin applying confers chilling tolerance in tomato fruits by upregulating ZAT2/6/12 giving rise to promoting endogenous polyamines, proline, and nitric oxide accumulation by triggering arginine pathway activity استفاده از ملاتونین خارجی برای افزایش تحمل به سرما توسط تحریک بیان ژنهای ZAT2/6/12 و ارتقای تجمع پلی آمین، پرولین و نیتریک اکسید از توسط تحریک مسیر آرژنین FOOD CHEMISTRY Issue 275 (2019-03-14) PP. 549-556
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 24.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرشاد کاکاوند, ولی ربیعی, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
γ-Aminobutyric acid and nitric oxide treatments preserve sensory and nutritional quality of cornelian cherry fruits during postharvest cold storage by delaying softening and enhancing phenols accumulation تیمار نیتریک اکسید و گاما بوتریک اسید پس از برداشت طی انبار داری سرد با به تاخیر انداختن نرم شدن میوه و افزایش تجمع فنول کیفیت حسی و تغذیه ای زغال اخته را حفاظت میکند SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 246 (2019-02-27) PP. 812-817
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 23.
عباسعلی جنتی زاده, مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Impact of Exogenous Melatonin Application on Chilling Injury in Tomato Fruits During Cold Storage تأثیر کاربرد ملاتونین خارجی بر سرمازدگی در میوه گوجه فرنگی در طی انبار سرد Food and Bioprocess Technology Issue 12 (2019-02-12) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 22.
مرتضی سلیمانی اقدم, محسن مرادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی
Exogenous phenylalanine application promotes chilling tolerance in tomato fruits during cold storage by ensuring supply of NADPH for activation of ROS scavenging systems نقش کاربرد خارجی فنیل آلانین در ارتقاء تحمل به سرما در میوه های گوجه فرنگی با تضمین عرضه NADPH برای فعال شدن سیستم های آنتی اکسیدانی در طول انبارسرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 246 (2019-02-01) PP. 818-825
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 21.
ولی ربیعی, فرشاد کاکاوند, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم
Nitric oxide and γ-aminobutyric acid treatments delay senescence of cornelian cherry fruits during postharvest cold storage by enhancing antioxidant system activity تیمار نیتریک اکسید و گاما- بوتیریک اسید پس از برداشت طی انبار سردبا افزایش فعالیت سیستم آنتی اکسیدانی پیری میوه های زغال اخته را به تاخیر می اندازد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 243 (2019-01-28) PP. 268-273
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 20.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فتاحی مقدم جواد
Biochemical changes in kiwifruit buds during dormancy under controlled and natural chilling تغییرات بیوشیمیائی در جوانه های کیوی تحت سرمای کنترل شده و طبیعی در طی دوره درمانسی Indian Journal of Horticulture Issue (4) 75 (2018-12-31) PP. 597-604
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 19.
محسن مظفری, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری, اکبر حسنی
Impacts of preharvest sprays of fulvic acid on some quality and antioxidant properties of grapes the Fakhry Cultivar (Vitis vinifera cv Fakhri) اثر محلول پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگیهای کیفی و پاداکسندگی انگور رقم فخری ( Vitis vinifera cv Fakhri علوم باغبانی ایران شماره 49(3) (1397/09/01) صفحات 813-825
|
| 18.
عزیزالله خیری, رقیه باباخانی اصل, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effects of Nitroxine and Thiobacillus biofertilizers on morphological and phytochemical properties of Mentha pipertita L. بررسی اثرات کودهای بیولوژیک نیتروکسین و تیوباسیلوس بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی( Mentha piperita) اکوفیزیولوژی گیاهی شماره 33 (1397/07/14) صفحات 34-42
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
عزیزالله خیری, هاجر پارسا, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Effect of bio-fertilizers and nitrogen on quantitative and qualitative characteristics of tepals in saffron (Crocus sativus L.) اثر کودهای زیستی و نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی گلبرگ زعفران Crocus sativus L زراعت و فناوری زعفران- دانشگاه تربت حیدریه با همکاری انجمن گیاهی دارویی ایران شماره 6 (1397/07/10) صفحات 309-322
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 16.
هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
The effect of nitrogen-fixing biofertilizers and urea on quantitative and qualitative traits of saffron (Crocus sativus L.) تاثیر کودهای بیولوژیک تثبیت کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus) پژوهش های زعفران شماره 6 (1397/07/01) صفحات 141-153
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 15.
طاهر برزگر ساربانقلی, مهسا فاتح, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Enhancement of postharvest sensory quality and antioxidant capacity of sweet pepper fruits by foliar applying calcium lactate and ascorbic acid بهبود کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه فلفل شیرین با محلول پاشی لاکتات کلسیم و اسید آسکوربیک SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 241 (2018-07-18) PP. 293-303
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 14.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فتاحی مقدم جواد
Assessment of chilling and heat requirements in some commercial cultivars and genotypes of kiwifruit in the west of Mazandaran برآورد نیازهای سرمایی و گرمایی برخی ارقام و ژنوتیپ های تجاری کیوی در منطقه غرب مازندران به زراعی کشاورزی شماره 20 (1397/03/28) صفحات 85-100
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 13.
مرتضی سلیمانی اقدم, رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, علی سلیمانی
Hydrogen sulfide treatment confers chilling tolerance in hawthorn fruit during cold storage by triggering endogenous H2S accumulation, enhancing antioxidant enzymes activity and promoting phenols accumulation تیمار سولفید هیدروژن با راه اندازی تجمع H2S درونی،افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و تشویق تجمع فنول ها مقاومت به سرما را به میوه سرخ ولیک در طی انبا سرد اعطاء میکند SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 238 (2018-05-03) PP. 264-271
|
علمی-پژوهشی Scopus | 12.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, مرتضی سلیمانی اقدم
Salicylic acid treatment of peach trees maintains nutritional quality of fruits during cold storage تاثیر تیمار درختان هلو با اسید سالیسیلیک بر حفظ کیفیت تغذیه ای میوه هلو در طول انبار سرد Advances in Horticultural Science Issue جلد 32 شماره 1 (2018-04-09) PP. 33-40
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 11.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی
Effect of calcium lactate in combination with hot water treatment on the nutritional quality of persimmon fruit during cold storage تاثیر تیمار لاکتات کلسیم و آب گرم بر کیفیت تغذیه ای خرمالو در طول انبار سرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 233 (2018-02-03) PP. 114-123
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 10.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, رقیه محمودی پلدشت, ولی ربیعی, مرتضی سلیمانی اقدم, علی سلیمانی
Glycine betaine treatment attenuates chilling injury and maintains nutritional quality of hawthorn fruit during storage at low temperature کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه ای زالزالک توسط تیمار گلایسین بتائین در طی انبار سرد SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 233 (2018-02-02) PP. 188-194
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
حمید مالمیر, علی سلیمانی, اعظم نیکزاد, وحید بیگدلو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, علی عمارلو
Comparison of Salinity Stress Tolerance of Two Pear Cultivars under In Vitro Conditions مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم گلابی ذر شرایط کشت درون شیشه ای علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 1 (1396/10/15) صفحات 47-56
|
علمی-پژوهشی Scopus | 8.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فتاحی مقدم جواد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Phenolic metabolism and antioxidant activity during endodormancy of Kiwifruit buds متابولیسم فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی جوانه های کیوی در طی "درمانسی" Advances in Horticultural Science Issue جلد:31 شماره 4 (2017-12-30) PP. 319-327
|
| 7.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, غلامرضا دهقان, ر حسنی
Effect of postharvest oxalic acid treatment on ethylene production, quality parameters, and antioxidant potential of peach fruit during cold storage تاثیر تیمار پس از برداشت اگزالیک اسید بر تولید اتیلن، کیفیت و خواص انتی اکسیدانی هلو در طی انبار سرد Iranian Journal of Plant Physiology - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه Issue 7 (2017-10-10) PP. 2027-2036
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فتاحی مقدم جواد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا
Study of Bud Differentiation in Hayward and Tomuri Cultivars of Kiwifruit بررسی تمایزیابی جوانه ها در کیوی رقم های هایوارد و توموری علوم باغبانی شماره جلد:31 شماره 2 (1396/06/30) صفحات 412-424
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 5.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی
Effect of nano-silicate and polyethylene packaging on quality and storage life of persimmon (Diospyros kaki Thunb) fruit تأثیر بسته بندی نانو سیلیکات و پلی اتیلن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوۀ خرمالو علوم باغبانی ایران شماره 48-1 (1396/03/02) صفحات 203-217
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 4.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو
Enhancement of postharvest nutritional quality and antioxidant capacity of peach fruits by preharvest oxalic acid treatment بهبود خواص کیفی و انتی اکسیدانی هلو توسط تیمار فبل از برداشت اسید اگزالیک SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 200 (2016-01-25) PP. 95-101
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 3.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فاطمه کرم نژاد
Maintaining the postharvest nutritional quality of peach fruits by γ-Aminobutyric acid حفظ خواص پس از برداشت هلو توسط گاما امینو بوتیریک اسید Iranian Journal of Plant Physiology - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه Issue 5(4) (2015-02-25) PP. 1457-1463
|
علمی-پژوهشی None ISI | 2.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, غلامرضا دهقان, ر حسنی, م تورچی
Enhancement of postharvest quality of peach fruit by salicylic acid treatment بهبود خواص کیفی هلو توسط تیمار پس از برداشت اسید سالیسیلیک International Journal of Biosciences Issue 4(1) (2014-01-01) PP. 177-184
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 1.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, سیدجلال طباطبایی
Determination of Chilling and heat requirement of peach cultivars تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو علوم باغبانی شماره 26(1) (1391/03/15) صفحات 17-24
|