بازدید:26434 بروزرسانی: 18-12-1402
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 18.
امیرحسین بیانلو, ایمان شهابی قهفرخی, سیمین حق نظری Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach STARCH-STARKE Issue 75 (2023-11-28) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 17.
روشنک ذوالقدری خاناپشتانی, سهیلا زرین قلمی , سیمین حق نظری Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties اثر افزودن پروتئین ایزوله سبوس برنج (RBPI) بر روی خواص کیفی و زیست فعال کیک اسفنجی JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05) PP. 1-8
|
نشریه علمی لیست وزارتین | 16.
سیمین حق نظری, حسین منظمی, خدیجه باقری, عباسعلی بهاری, Desimir Knezevic The future of plant food security lies in food biotechnology آینده امنیت غذاهای گیاهی بر بیوتکنولوژی غذایی استوار است Journal of Food and Bioprocess Engineering Issue 5 (2022-11-30) PP. 141-150
|
سایر با هیات تحریریه | 15.
سیمین حق نظری, سارینا رضایی شجاعی, Lalevich Blazol Food-Drug Processing Through Cold Plasma Technology فرآیند غذاداروها با کمک تکنولوژی پلاسمای سرد نخبگان علوم و مهندسی شماره 5-1 (1399/01/20) صفحات 1-5
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 14.
ویدا پاشایی, سیمین حق نظری The effect of fermentation and baking with infrared and traditional methods on the reduction of aflatoxin in lavash bread اثر تخمیر و روشهای پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 3 (1398/07/07) صفحات 43-52
|
علمی-پژوهشی Scopus | 13.
Anesa Dzaferovic, Teofil Gavric, سیمین حق نظری, Monika Stojanova, Muamer Bezdrob, Blazo Lalevic, Saud Hamidovic Antimicrobial Activity of three Essential Oils against Several Human Pathogens فعالیت ضد میکروبی سه روغن ضروری در برابر چندین عامل بیماری زا Journal of Environmental Treatment Techniques Issue Vol. 7 Issue 3 (2019-08-16) PP. 501-505
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 12.
سیمین حق نظری, مرادپاشا اسکندری نسب, سپهر مرادی, مصطفی معماریان Pasteurizing the milk with the induction heating energy and evaluating its organoleptic properties پاستوریزه کردن شیر با حرارت انرژی القایی و ارزیابی خواص ارگانولپتیک آن پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 1 (1398/04/30) صفحات 125-140
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 11.
یداله فخری, راهب قربانی, محمود تقوی, حسن کرامتی, Nazak Amanidaz, Bigard Moradi, سیمین حق نظری, نبی شریعتی فر, امین موسوی خانقاه Concentration and Prevalence of Aflatoxin M1 in Human Breast Milk in Iran: Systematic Review, Meta-Analysis, and Carcinogenic Risk Assessment غلظت و میزان آفلاتوکسین M1 در شیر مادر انسانی در ایران: بررسی سیستماتیک، متاآنالیز و ارزیابی خطر سرطان زایی JOURNAL OF FOOD PROTECTION Issue 5 (2019-04-21) PP. 785-795
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 10.
سیمین حق نظری, سپهر مرادی, مصطفی معماریان, مرادپاشا اسکندری نسب Comparison of energy consumption by Induction heating and usual factory methods for milk pasteurization before and after targeted subsidies مقایسه مصرف انرژی روشهای القائی و معمول کارخانهای در پاستوریزاسیون شیر قبل و بعد از هدفمندی یارانهها پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره مقاله 15، دوره 28، شماره 3 (1397/07/30) صفحات 183-198
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
سیمین حق نظری, سهیلا زرین قلمی Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان) علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30) صفحات 31-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 8.
بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its organoleptic characterist فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر خصوصیات ارگانولپتیکی بستنی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 49 (1394/11/30) صفحات 145-153
|
7.
سیمین حق نظری, محمدرضا عظیمی, جواد درگاهی Milk pasteurization by induction heating and its effect on the microbiological quality of milk پاستوریزاسیون شیر به روش القایی و تاثیر آن بر کیفیت میکروبیولوژیکی شیر پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره دوره 24، شماره 4، زمستان 1393 (1393/06/28) صفحات 601-614
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
سیمین حق نظری Impact of using infrared irradiation energy in food processing کاربرد امواج مادون قرمز در صنایع غذایی Energy Education Science and Technology Issue 2014 Volume (issues) 32(2): 13 (2014-03-30) PP. 1387-1396
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 5.
بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its effect on physicochemical properties of ice cream فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی بستنی پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 3 (1392/08/11) صفحات 358-366
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 4.
سهیلا زرین قلمی , سیمین حق نظری Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نانهای سنتی شهر زنجان علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01) صفحات 37-45
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
سیمین حق نظری Sonicated Date Syrup Media Preparation for Microbial Culture تهیه محیط کشت صوت دیده برای کشت میکروبی African Journal of Biotechnology Issue 10(3) (2010-12-31) PP. 424-432
|
علمی-پژوهشی سایر | 2.
فرناز جزء دائمی, محمد قربانی, علیرضا صادقی ماهونک, سیمین حق نظری Evaluation of sensory and physico chemical properties of fruit beverage ..... بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای تهیه شده از آب ماست مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 4 (1389/07/12) صفحات 63-78
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 1.
سیمین حق نظری, Jochen Weiss Evidence of antimicrobial activity of date fruits in combination with high intensity ultrasound شواهدی از فعالیت ضد میکروبی خرما با همراهی امواج قوی اولتراسوند African Journal Of Microbiology Research Issue 4 (2010-04-04) PP. 561-567
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
بینالمللی |
43. Artiona Laze, Desimir Knezevic, Danica Mićanović, Tatjana Ivanović, Mirjana Menkovska, سیمین حق نظری, Mirela Matković Stojšin, Veselinka Zečević محدودیت و پتانسیل کشت گندم برای امنیت غذایی Limitation and potential of wheat growing for food security nternational Scientific Agribusiness Conference دانشگاه صربستان, Serbia and Montenegro, 2024-02-02 - 2024-02-04 |
ملی معتبر |
42. سیمین حق نظری بیوپلاستیکهای تجزیه پذیر در صنایع غذایی Degradable Bioplastics in Food Industries National Conference of New Technologies in the Environment and Sustainable Developmen دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31 |
بینالمللی |
41. Monika Stojanova, Dragutin Ðukić, Marina Todor Stojanova, Lalevich Blazol, سیمین حق نظری, Zvezda Bogevska تعیین محتوای پلی ساکارید عصاره قارچ AGARICUS MACROSPORUS و RUSULA VESCA DETERMINATION OF POLYSACCHARIDE CONTENT OF AGARICUS MACROSPORUS AND RUSSULA VESCA MUSHROOM EXTRACTS Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development, Agro-economy, Cooperatives and Environmental Protection The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences, Serbia and Montenegro, 2022-06-29 - 2022-06-30 |
بینالمللی |
40. ارزو فرجی لاکه, سیمین حق نظری بررسی ویژگی ها و خواص گیاه آرتمیزیا آنوا Investigation of features and properties of Artemisia annua - دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا, تهران, 2021-10-20 - 2021-10-20 |
بینالمللی |
39. ارزو فرجی لاکه, سیمین حق نظری ارزیابی خصوصیات گیاهان Artemisia anova و Moringa olifera و کاربرد به عنوان مواد گیاهی و طبیعی ضد عفونی کننده Evaluation of Artemisia anova and Moringa olifera plant properties and application as herbal and natural disinfectants - شورای سیاستگذاری کنفرانسها و کنگره ها: انجمن مدیریت و مهندسی و توسعه فناوری, تهران, 2021-05-30 - 2021-05-30 |
بینالمللی |
38. سارینا رضایی شجاعی, سیمین حق نظری, Blazo Lalevic کاربرد CRISPR/Cas System در صنایع غذایی Applications of CRISPR/Cas System in Food Industry 3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی, ایران آباد, 2019-09-17 - 2019-09-19 |
بینالمللی |
37. سیمین حق نظری, سارینا رضایی شجاعی, Lalevich Blazol پلاسمای سرد به عنوان تکنولوژی جدید در فرآوری محصولات غذایی دارویی Cold plasma as a new technology in food pharmaceutical components processing -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2019-08-28 - 2019-08-29 |
بینالمللی |
36. امیرحسین بیانلو, سیمین حق نظری تاثیر خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی و گیاهان دارویی Effects of freeze drying in food industry and medicinal plants -- دانشگاه زنجان و پژوهشکده چای لاهیجان, لاهیجان, 2019-08-28 - 2019-08-29 |
بینالمللی |
35. Nevena Djukić, Stefan Marković, Dragan Živančev, Aleksandra Torbica, سیمین حق نظری مقایسه محتوای β-Glucan در ژنوتیپ های مختلف جو COMPARISON OF THE β-GLUCAN CONTENT IN DIFFERENT BARLEY GENOTYPES International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14 |
بینالمللی |
34. Stefan Marković, Nevena Djukić, Aleksandra Torbica, Dragan Živančev, سیمین حق نظری تجمع پرولین در واریته های تغییر ژن یافته غلات تحت تاثیر حرارت بالا IMPACT OF HIGH TEMPERATURE ON THE ACCUMULATION OF PROLINE IN GENETICALLY DIVERGENT CEREAL VARIETIES International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14 |
بینالمللی |
33. ویدا پاشایی, سیمین حق نظری بررسی اثر تخمیر طی آماده سازی خمیر بر میزان آفلاتوکسین نان Evaluation of Fermentation Effect in Dough Preparation on Aflatoxin of the Bread کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
32. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری, فریده پیری, ارسلان احمدی ساخت فیلمهای نانوکامپوزیتی پلی استایرن TiO2و بررسی خواص زیست تخریب پذیری فتوکاتالیستی آنها Synthesis of Polystyrene nanocomposite TiO2 films and determination of their photocatalytic biodegradability properties کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
31. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری, فریده پیری, ارسلان احمدی ساخت فیلمهای نانوکامپوزیتی پلی استایرن - TiO2 و بررسی خواص زیست تخریب پذیری فوتوکاتالیستی آن ها Making of Polystyrene-TiO2 nano-composite films and their photo-catalytic biodegradability. کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
ملی معتبر |
30. زهرا نعمت پورسجاسی, رضا معصومی, بهنام رستمی, سیمین حق نظری, محسن شرفی اثرات افزودن ژل رویال به رقیق کننده تریس-زرده تخم مرغ بر فراسنجه های اسپرم قوچ افشاری Effects of adding Royall Jelly to Tris based extender on Afshari Ram sperm parameters - دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-01-24 - 2018-01-24 |
بینالمللی |
29. سیمین حق نظری, محمدحسن صادقی, سارینا رضایی شجاعی, سارا رضایی شجاعی زعفران به عنوان ماده غذایی عملکردی برای درمان بیماریها از طریق همیوپاتی SAFFRON AS A FUNCTIONAL FOOD FOR TREATING DISEASE BY HOMEOPATHIC WAY International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
28. سیمین حق نظری, محمداسماعیل امیری قابلیت نگهداری آب آلبالو حاصله از درخت آلبالو تحت تاثیر پاشش کود مایع روی آن FOLIAR FERTILIZING SIDE EFFECT ON CHERRY JUICE SHELF LIFE International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
27. سیمین حق نظری, محمدرضا عظیمی, سجاد ولی نژاد خصوصیات فیزکو شیمیایی پنیر سفید تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده شده در آب پنیر نمک زده با کلرور پتاسیم WHITE CHEESE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES MADE OF IR PASTEURIZED MILK RIPENED IN KCL SOLUTION International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
26. سیمین حق نظری, محمدرضا عظیمی, سجاد ولی نژاد خصوصیات بافتی پنیر تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده با آب نمک کلرور پتاسیم TEXTURAL PROPERTIES OF WHITE CHEESE MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK AND AGED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCL) SUBSTITUTED BRINE International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
25. سیمین حق نظری, محمدرضا عظیمی, سجاد ولی نژاد خصوصیات میکروبی پنیر سفید تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده شده در آب پنیر نمک زده با کلرور پتاسیم WHITE CHEESE MICROBIAL PROPERTIES MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK RIPENED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCl) SOLUTION International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
24. سارینا رضایی شجاعی, سیمین حق نظری تکنولوژی های ملایم برای غیر فعال سازی آنزیم ها MILD TECHNOLOGIES FOR INACTIVATING FOOD ENZYMES International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
23. سمیه جعفری, سیمین حق نظری, ابراهیم احمدی, علی رمضانی بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکاریدهای طبیعی ANTIMICROBIAL PACKAGING USING NATURAL POLYSACCHARIDES (CHITOSAN, ALGINATE AND CARRAGEENAN) WITH ESSENTIAL OILS International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
ملی معتبر |
22. سیمین حق نظری, سارینا رضایی شجاعی, سارا رضایی شجاعی تولید عصاره های گیاهی همیوپاتیک به عنوان بخشی از صنعت غذا Production of hemopoietic herbal extracts as part of the food industry -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03 |
ملی معتبر |
21. سیمین حق نظری, سارینا رضایی شجاعی, سارا رضایی شجاعی گیاه کواسیا به عنوان آنتی بیوتیک طبیعی برای افزایش عمر مواد غذایی Cassia plant as a natural antibiotic to prolong the life of food -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03 |
بینالمللی |
20. سارینا رضایی شجاعی, سیمین حق نظری آسپرژیلوس و کاربردهای آن در صنایع غذایی ASPERGILLUS AND THEIR APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY Advances againts Aspergillosis University of Manchester, a, 2017-03-02 - 2017-03-04 |
ملی معتبر |
19. حمید رضا میرزایی الموتی, محمدعلی سلیمی, حیدر قلی زاده, سیمین حق نظری تأثیر پاستوریزه کردن آغوز بر سلامت و هزینههای پرورش گوسالههای هلشتاین Effects of pasteurization of colostrum on health and disbursements of Holstein dairy heifer development Congress on Animal Science انجمن علوم دامی ایران, تهران, 2016-09-07 - 2016-09-08 |
ملی معتبر |
18. مینا سالارنیا, سیمین حق نظری تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک ها با بیوسنسورهای میکروبی Characterization and identification of microbial probiotics with biosensors همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
17. الا قاسمی کیا, سیمین حق نظری مروری بر عارضه عدم تحمل لاکتوزو روشهای آنزیمی مورد استفاده برای کاهش لاکتوز شیر An overview of lactose intolerance enzymatic methods used to reduce symptoms of lactose milk همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
16. یاسمن پودی, سیمین حق نظری تولید مواد معطر و طعم دهنده توسط میکروارگانیسم ها Aromatic and flavoring substances produced by microorganisms همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
15. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری اگزوپلی ساکارید Exopolysaccharides همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
14. فایزه گوهری قلعه رودخانی, سیمین حق نظری آنزیم پکتیناز میکروبی، کلیات، انواع و نقش آن در شفاف سازی عصاره خرما Microbial pectinase, Generality, and its role in the clarification of date palm sirup همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
13. سجاد ولی نژاد, سیمین حق نظری روغن های تک یاخته Single cell oils -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
12. مسعود قربانی, سیمین حق نظری پروبیوتیک ها و اهمیت مصرف آنها Probiotics and their importance for consumption -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
11. سجاد ولی نژاد, سیمین حق نظری, بهرامی زینب استفاده از میکروفیلتراسیون در صنایع لبنی Microfiltration in dairy industry -- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-01 - 2014-07-02 |
ملی معتبر |
10. بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی نانو و صنعت غذا Nano and food industry کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی غذا , تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
9. بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی سوکرالوز و امنیت غذایی Sucralose and food immunity سمینار ملی امنیت غذایی دانشگاه آزاد سوادکوه, سوا, 1391/07/26 - 1391/07/27 |
ملی معتبر |
8. سیمین حق نظری, محمد حسن انتظاری, محمد حسین حداد خداپرست تعیین شرایط بهینه استخراج مواد جامد محلول خرما با کمک تابش امواج غیر مستقیم فرا صوت مداوم To determine the best condition for extraction tss of date fruit by ..... کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/06/19 - 1390/06/21 |
بینالمللی |
7. سیمین حق نظری مشخص نمودن خوشه های مواد غذایی و نوشابه در زنجان To identify Zanjan food and beverage clusters International Conference on Food and Environment انگلستان, a, 2011-06-21 - 2011-06-23 |
ملی معتبر |
6. سیمین حق نظری کارآرایی امواج فراصوت در انهدام میکربهای نوشابه خرما و تاثیر phبر میزان کارآیی آن..... - کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03 |
ملی معتبر |
5. سیمین حق نظری اثر ضد باکتریایی بیاز خام کشت شده در شرایط مختلف بر فلور میکربی دهان - کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03 |
سایر |
4. سیمین حق نظری تصفیه پساب فرآوری زیتون waste water treatment of olive oil processing همایش تخصصی روغن زیتون وزارت جهاد کشاورزی تهران, تهران, 1387/12/03 - 1387/12/04 |
بینالمللی |
3. سیمین حق نظری تاثیر غذاهای عملکردی بر روی سلامت بدن به خصوص در سنین پیری Functional Foods effect on the health of body especially in aged people European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09 |
بینالمللی |
2. سیمین حق نظری خوشه های موادغذایی food clusters European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09 |
بینالمللی |
1. سیمین حق نظری, فاطمه کیفی زعفران و روشهای مختلف تقلب در تولید و فروش آن SAFFRON AND VARIOUS FRAUD MANNERS IN ITS PRODUCTION AND TRADES International symposium on saffron biology and technology International Society for Horticultural Science, مشهد, 2006-10-28 - 2006-10-29 |