view:28217 Last Update: 2024-10-6
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 111.
رومینا ولی زاده الماسی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه Eco-friendly nanocomposite biofilm based on sage seed gum/gelatin/TiO2: Fabrication and characterization INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 283 (2024-12-01) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 110.
زینب حسنلوفرد, محسن زندی, مهدی قره خانی, علی گنجلو, لیلا روفه گری نژاد Novel Green Method for Enhancing the Extraction Efficiency of Bioactive Compounds: Falcaria vulgaris Extract JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY Issue 2024 (2024-11-07) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 109.
رومینا ولی زاده الماسی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه Electrospun zein fibers loaded with pomegranate flower extract: Characterization and release behavior Food Bioscience Issue 62 (2024-10-30) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 108.
دنیا ایازی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه Bioactive electrospun zein fibers integrated with ZnO nanoparticles: In vitro investigations Food Bioscience Issue 62 (2024-10-24) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 107.
سمیرا داودی معمار, محسن زندی, علی گنجلو Fabrication and characterization of novel biodegradable films based on tomato seed mucilage and gelatin plasticized with polyol mixtures FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 148 (2024-09-17) PP. 187-197
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 106.
دنیا ایازی, محسن زندی, علی گنجلو, نازیلا دردمه Biodegradable active composite film based on pea protein isolate, sage seed gum, and cumin essential oil: Fabrication and characterization REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS Issue 204 (2024-08-24) PP. 1-13
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 105.
زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 3 (2024-07-15) PP. 143-151
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 104.
سمیرا داودی معمار, محسن زندی, علی گنجلو Characterization of nanocomposite films based on tomato seed mucilage, gelatin and TiO2 nanoparticles PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 192 (2024-07-01) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 103.
محدثه یوسفی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو Effect of Supercritical CO2 and Microwave-assisted Extraction Methods on Bioactive Compounds Extraction from Silybum marianum Seed Journal of food science and technology Issue 21 (2024-06-10) PP. 30-44
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 102.
شبنم صفری, محسن زندی, علی گنجلو Effect of novel infrared–ohmic thawing method on the thawing rate and minced turkey breast quality INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue (6)59 (2024-06-01) PP. 3791-3803
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 101.
نرگس نیکومنش, محسن زندی, علی گنجلو Development of ohmic-assisted green extraction technique with ultrasonic and microwave pretreatments: Burdock (Arctium lappa L.) root extract CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING Issue 199 (2024-05-30) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی Scopus | 100.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع Evaluation the effect of Cucurbita pepo seeds bioactive compounds obtained via ultrasound-assisted extraction on oxidative stability of ground mutton meat Journal of food science and technology Issue 146 (2024-03-20) PP. 68-81
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 99.
نرگس نیکومنش, محسن زندی, علی گنجلو Development of eco-friendly cellulose acetate films incorporated with Burdock (Arctium lappa L.) root extract PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 186 (2024-01-15) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 98.
نرگس خلفی, مریم قراچورلو, علی گنجلو, شیما یوسفی Release kinetics, color stability and antioxidant activity of red cabbage anthocyanins encapsulated in zein electrospun nanoribbons J FOOD MEAS CHARACT شماره https://doi.org/10.1007/s11694 (1402/09/17) صفحات 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 97.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو Modeling of microwave- and ultrasound-ohmic-assisted hydro-distillation extraction of the Pimpinella anisum essential oil JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 46(11) (2023-11-30) PP. 1-10
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 96.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر Evaluation of Oxidation Development of Soybean Oil Enriched with Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss during Accelerated Storage پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 4 (2023-10-23) PP. 399-414
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 95.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat J FOOD MEAS CHARACT شماره 1 (1402/07/17) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 94.
نرگس خلفی, مریم قراچورلو, علی گنجلو, شیما یوسفی Electrospun zein nanofibers containing anthocyanins extracted fromred cabbage (Brassica oleracea L.) JOURNAL OF FOOD SCIENCE Issue DOI: 10.1111/1750-3841.16780 (2023-10-06) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 93.
زینب حسنلوفرد, مهدی قره خانی, محسن زندی, علی گنجلو, لیلا روفه گری نژاد Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract CELLULOSE Issue 1 (2023-06-27) PP. 1-21
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 92.
فریبا حدیدی, علی گنجلو, ممدهادی فکور Optimization of Non-dairy Dessert Formulation based on Almond Milk Containing Tragacanth Gum and Stevia Sweetener پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 1 (2023-05-24) PP. 125-142
|
علمی-پژوهشی Scopus | 91.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مینا نصیری Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10) PP. 141-157
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 90.
پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L. فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 2 (1401/11/19) صفحات 153-169
|
علمی-پژوهشی Scopus | 89.
فریبا حدیدی, علی گنجلو, ممدهادی فکور Evaluation the Effect of Tragacanth Gum and Stevia on Physicochemical and Sensory Properties of Almond Milk-Based Non-Dairy Dessert during Cold Storage Journal of food science and technology Issue 131 (2022-12-31) PP. 59-70
|
علمی-پژوهشی Scopus | 88.
زینب حسنلوفرد, مهدی قره خانی, محسن زندی, لیلا روفه گری نژاد, علی گنجلو Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract Journal of food science and technology Issue 19)131( (2022-12-31) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 87.
لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Journal of Food Measurement and Characterization Issue https://doi.org/10.1007/s11694 (2022-12-30) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 86.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/24) صفحات 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 85.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو Characterization of Alginate-Gelatin Edible Film Containing Anise (Pimpinella anisum L.) Essential Oil JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT Issue 1 (2022-12-02) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 84.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydro-distillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.) Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/10) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 83.
محمدرضا اعجمی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Biomass Conversion and Biorefinery Issue https://doi.org/10.1007/s13399 (2022-11-12) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 82.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Journal of Food Measurement and Characterization Issue 16 (2022-11-03) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 81.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, پریسا نظری Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 00 (2022-09-12) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 80.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity Journal of food science and technology Issue 126 (2022-08-01) PP. 39-55
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 79.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(7) (2022-07-15) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی Scopus | 78.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01) PP. 121-133
|
علمی-پژوهشی Scopus | 77.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01) PP. 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 76.
ویدا تاره, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Optimization of amaranth flour, whey protein powder, and xanthan gum levels in the development of gluten-free Barbari bread using response surface methodology JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(8) (2022-06-09) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 75.
رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو Effect of gelatin–alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue (8)46 (2022-05-12) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی Scopus | 74.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation Journal of food science and technology Issue (123)19 (2022-05-04) PP. 341-354
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 73.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-24) PP. 21-39
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 72.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, ابوالفضل قره باغی Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23) PP. 51-64
|
علمی-پژوهشی Scopus | 71.
پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants Journal of food science and technology Issue (122)19 (2022-04-05) PP. 183-198
|
علمی-پژوهشی Scopus | 70.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20) PP. 93-106
|
علمی-پژوهشی Scopus | 69.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation and Kinetics Modelling of Some Postharvest Characteristics Changes of Cherry Tomato Coated with Fresh Aloe vera Gel during Storage at Different Temperatures Journal of food science and technology Issue 119 (2021-12-22) PP. 17-33
|
علمی-پژوهشی Scopus | 68.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی Scopus | 67.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر Influence of Different Drying Methods on Extraction Yield, Chemical Compositions, Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity of Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss.. Journal of food science and technology Issue 117 (2021-10-23) PP. 119-132
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 66.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 7-3 (2021-09-27) PP. 129-137
|
علمی-پژوهشی Scopus | 65.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23) PP. 143-157
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 64.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03) صفحات 343-357
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 63.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Feasibility of Application of Microwave Pretreatment to Improve Oil Extraction Efficiency from Cucurbita pepo (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) Seed نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 13-1 (1400/04/01) صفحات 107-118
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 62.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نرگس نیکومنش, نگار مرادی Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22) PP. 339-351
|
علمی-پژوهشی Scopus | 61.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14) PP. 157-172
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 60.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نگار مرادی, نرگس نیکومنش Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction Journal of Food Measurement and Characterization Issue 15 (2021-01-19) PP. 2135-2145
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 58.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21) PP. 507-523
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 57.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01) صفحات 135-149
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین | 56.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 55.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29) صفحات 551-565
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 54.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 6-2 (2020-09-10) PP. 69-76
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 53.
سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو, زهره مختاری نصرابادی Optimization xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Issue 58 (2020-09-01) PP. 1124-1131
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 52.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 12-2 (1399/04/14) صفحات 145-159
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 51.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31) صفحات 403-415
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 50.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room) پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21) صفحات 195-210
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 49.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21) صفحات 103-119
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 48.
خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold (Calendula officinalis L.) علوم و صنایع غذایی ایران شماره 92-16 (1398/07/30) صفحات 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 47.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, عارف نوروزی Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Journal of Food Measurement and Characterization Issue 13 (2019-08-23) PP. 1839-1851
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 46.
ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves International Journal of Food Engineering Issue 17 (2019-08-01) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Study the effect of different drying methods and solvent type on kinetics of phenolic compounds extraction from green pea pod and evaluation of its antiradical activity پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 2 (1398/05/06) صفحات 29-45
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 44.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Effect of Feijoa Leaf Polysaccharides on the Physicochemical and Sensory Properties of Low Fat Yogurt during Storage علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1398/04/22) صفحات 105-115
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 43.
ساناز ابراهیمی جم, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Quinoa– based gluten– free fermented beverage Production using probiotic bacteria پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 1 (29) (1398/03/10) صفحات 27-42
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 42.
حاجی سلیمانی مسعود, شعله عطایی, علی گنجلو Optimization of extraction conditions and determination of melamine in egg using high-performance liquid chromatography علوم و صنایع غذایی ایران شماره 88 (1398/03/03) صفحات 147-160
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 41.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Extraction optimization, chemical, structural characterization and antioxidant activity of water-soluble polysaccharides from Feijoa leave علوم و صنایع غذایی ایران شماره 85 (1397/12/20) صفحات 219-232
|
40.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 10 (1397/11/15) صفحات 19-32
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 39.
مهرداد موذنی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of barbari dough enrichment with quinoa whole flour on farinograph characteristics and bread quality پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28(4) (1397/10/25) صفحات 103-112
|
علمی-پژوهشی معتبر | 38.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of probiotic bacteria type and honey addition on qualitative and sensory characteristics and probiotic viability in rice -based functional fermented beverage میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1397/10/10) صفحات 29-40
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 37.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Evaluation the effect of different solvents on extraction yield and antioxidant activity of Eryngium caucasicum Trautv leaf extract علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1397/10/01) صفحات 379-386
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 36.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities Food and Bioprocess Technology Issue 11 (2018-10-28) PP. 2204-2216
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 35.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23) صفحات 169-181
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 34.
مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5 (1397/07/18) صفحات 485-497
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 33.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی , مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.) International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11) PP. 1246-1252
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 32.
روح ا... رضائی, سپیده میانجی, علی گنجلو Factors affecting farmers’ intention to engage in on-farm food safety practices in Iran: Extending the theory of planned behavior JOURNAL OF RURAL STUDIES Issue 60 (2018-05-31) PP. 152-166
|
علمی-پژوهشی معتبر | 31.
سهیلا زرین قلمی , ساناز ابراهیمی جم, علی گنجلو Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus functional fermented beverage probiotic bacteria survival in quinoa-based میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1) (1397/03/03) صفحات 34-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 30.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Evaluation of Bioactive Compounds of White mahaleb Juice پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 14 (2018-04-06) PP. 81-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 29.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15) صفحات 251-261
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 28.
الهام لطفی, علی گنجلو, میرخلیل پیروزی فرد, ماندانا بی مکر Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod علوم و صنایع غذایی ایران شماره 72 (1396/11/17) صفحات 79-89
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 27.
زهره مختاری نصرابادی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2018-01-28) PP. 43-48
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04) PP. 37-50
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 25.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1555-1562
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 24.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1481-1490
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 23.
سپیده میانجی, روح ا... رضائی, علی گنجلو Study the Attitude of Lettuce Producers in Alborz Province about Sources of Contamination and Explaining Factors of On-Farm Food Safety Practices سلامت و محیط زیست شماره 3 (1396/09/30) صفحات 375-390
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 22.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11) صفحات 49-64
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 21.
میتراسادات موسوی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds from Feijoa (Feijoa sellowiana) Leaves Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2017-07-02) PP. 15-23
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 20.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 343-353
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 19.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of solvent type on bioacive compounds and antioxidant activity of White Mahlab L علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 239-248
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 18.
مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/14) صفحات 83-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07) صفحات 25-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 16.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01) صفحات 199-208
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 15.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener علوم و صنایع غذایی ایران شماره 62 (1396/01/15) صفحات 201-214
|
14.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Issue 5 (2016-11-28) PP. 1-15
| |
علمی-پژوهشی نمایه تخصصی بینالمللی | 13.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds Food & Nutrition Journal Issue 1 (2016-10-11) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 12.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, علی گنجلو, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique Food and Bioprocess Technology Issue 9 (2016-02-06) PP. 396-406
|
علمی-پژوهشی Scopus | 11.
سهیلا زرین قلمی , مریو ابراهیمی, زهرا پیراوی ونک, علی گنجلو Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil International Food Research Journal Issue 22(5) (2015-08-06) PP. 1961-1967
|
علمی-پژوهشی Scopus | 10.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes International Food Research Journal Issue 22(2) (2015-04-23) PP. 807-811
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 9.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 8.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|
علمی-پژوهشی Scopus | 7.
حاج نجفی ا, یوسف ی.ا, رحمانی ر.ا, علی گنجلو, Ling C.N Effect of osmotic dehydration process using sucrose solution at mild temperature on mass transfer and quality attributes of red pitaya ( Hylocereus polyrhizusis ) International Food Research Journal Issue 21 (2014-03-27) PP. 625-630
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 6.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker, علی گنجلو Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Seed Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) and Its Antioxidant Activity and Fatty Acid Composition MOLECULES Issue 18 (2013-01-15) PP. 997-1014
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 5.
علی گنجلو, A.R Russly, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Kinetics Modeling of Mass Transfer Using Peleg’s Equation During Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.): Effect of Process Parameters Food and Bioprocess Technology Issue 5 (2012-06-15) PP. 2151-2159
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 4.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker, علی گنجلو Optimization of ultrasound-assisted extraction of crude oil from winter melon (Benincasa hispida) seed using response surface methodology and evaluation of its antioxidant activity, total phenolic content and fatty acid composition MOLECULES Issue 17 (2012-01-15) PP. 11748-11762
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
علی گنجلو, A.R Russly, A Osman, J Bakar, ماندانا بی مکر Kinetics of Crude Peroxidase Inactivation and Color Changes of Thermally Treated Seedless Guava (Psidium guajava L.) Food and Bioprocess Technology Issue 4 (2011-06-15) PP. 1442-1449
|
علمی-پژوهشی Scopus | 2.
علی گنجلو, A.R Russly, B Jamilah, B Azizah, B Mandana Effect of heat and thermosonication on kinetics of peroxidase inactivation and vitamin C degradation in seedless guava (Psidium guajava L.) International Food Research Journal Issue 18(4) (2011-06-15) PP. 1289-1294
|
علمی-پژوهشی None ISI | 1.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, M Bimakr Modelling the Kinetics of Peroxidase Inactivation and Colour Changes of Seedless Guava (Psidium guajava L.) During Thermal Treatments World Applied Sciences Journal Issue 7(1) (2009-06-15) PP. 105-112
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
بینالمللی |
55. فاطمه قلیزاده, ماندانا بی مکر, علی گنجلو نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
54. مبینا باقری, ماندانا بی مکر, علی گنجلو اهمیت ماست فراسودمند در پیشگیری از ابتلا به سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
53. محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر ترکیبات زیست فعال گیاهی و کاهش عامل خطر سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
52. الهام انصاریان, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Dietary flavonoids with diverse anticancer properties: literature review and meta analysis International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
51. شیدا حسین زاده, فاطمه قلیزاده, علی گنجلو Production of Meat Analogues Using 3D Printing Technology کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 1402/02/12 - 1402/02/13 |
بینالمللی |
50. شبنم صفری, محسن زندی, علی گنجلو Novel methods of food defrosting: Ohmic assisted defrosting کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 1402/02/12 - 1402/02/13 |
بینالمللی |
49. مینا نصیری, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Morphological, Chemical and Antioxidant properties of Dracocephalum moldavica L.: A review -- دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
48. زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Investigating the properties of veronica persica medicinal plan and its applications in the food industry -- دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
47. پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Application of Catharanthus roseus L. in Food Industry: A review - دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
46. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو اهمیت گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) در صنعت غذا - دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
ملی معتبر |
45. تهمینه حاجی علی اصغری, زهرا خمسه, ماندانا بی مکر, علی گنجلو فرآوری و بازیافت ضایعات انگور -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31 |
ملی معتبر |
44. رویا جعفری, محسن زندی, علی گنجلو Methods of extracting Pimpinella anisum essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 2022-02-23 - 2022-02-24 |
ملی معتبر |
43. لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر کاربرد پلیمرهای طبیعی در فرآیند الکتروریسی - دانشگاه صنعتی سهند و انجمن پلیمر ایران, تبریز, 2021-10-27 - 2021-10-28 |
بینالمللی |
42. فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Common Mallow (Malva sylvestris L.): A valuable medicinal plant with potential applications in the food industry -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
بینالمللی |
41. لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Shahspran: A Forgotten Medicinal Plants in Foods -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
بینالمللی |
40. فاطمه بیات, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, محسن زندی Application of medicinal plants for production of cold beverages -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
بینالمللی |
39. پروانه کرمی, محسن زندی, علی گنجلو Methods of extracting Achillea millefolium essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
ملی معتبر |
38. سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation of fresh aloe vera gel and hemp seed oil emulsion stability for edible coating preparation - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی اهواز, 2021-02-02 - 2021-02-03 |
ملی معتبر |
37. فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مارال نیستانی, پریسا شاولی گیلانی, رضا حضرتی رضی آباد Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزشتان, ملاثانی اهواز, 2021-02-02 - 2021-02-03 |
بینالمللی |
36. سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو, ماندانا بی مکر Iranian Walnut (Juglans regia L.) Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidant and Antibacterial Activities International conference on agriculture science, Environment, Urban and Rural Development دانشگاه جورجیا (گرجستان), Georgia, 2020-07-17 - 2020-07-17 |
بینالمللی |
35. سحر قهرمانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of osmotic dehydration for processing of meat products کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1398/06/26 - 1398/06/28 |
بینالمللی |
34. ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی Simultaneous extraction of gallic acid, ferulic acid and catechin from Feijoa leaves using supercritical carbon dioxide کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1398/06/26 - 1398/06/28 |
بینالمللی |
33. علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Protective Effect of Ethanolic Green Pea Pod Extract on Oxidative Stability of Soybean Oil during Accelerated Storage Condition International Food Research Conference دانشگاه یو پی ام (UPM), Malaysia, 2019-08-27 - 2019-08-29 |
ملی معتبر |
32. محمدرضا اعجمی, سحر قهرمانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر کاربرد فناوری پلاسمای سرد در صنعت مواد غذایی - دانشگاه ارومیه, ارومیه, 2018-09-05 - 2018-09-06 |
بینالمللی |
31. ماندانا بی مکر, علی گنجلو, رعنا روشنی نشاط ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی و اهمیت آنها در صنعت غذا -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
30. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو بررسی تاثیر قطبیت حلال بر فعالیت ضد اکسایشی عصاره زیست فعال استخراج شده از اندام هوایی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
29. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, علی گنجلو, ماندانا بی مکر پیشرفت های اخیر در فناوری خشک کردن گیاهان دارویی -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
28. عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
27. الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر بررسی خواص ضد رادیکالی پلی ساکاریدهای محلول در آب دانه شنبلیله کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
26. ماندانا بی مکر, فرشته نوروزی, علی گنجلو کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
25. فرناز نعمتی هوشیار, علی گنجلو, ماندانا بی مکر بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
24. مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر Production of stable emulsion for production of sodium caseinate hydrophobic edible film containing hemp seed oil International Conference on Recent Innovation in Chemistry and Chemical Engineering دانشگاه علامه طباطبایی, تهران, 2018-02-02 - 2018-02-02 |
بینالمللی |
23. سپیده میانجی, روح ا... رضائی, علی گنجلو Identifying and Explaining the On-Farm Food Safety Practice in Order to Produce Organic Products from Farmers’ Viewpoints in Alborz Province - دانشگاه محقق اردبیلی, اردبیل, 2017-08-16 - 2017-08-17 |
بینالمللی |
22. مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر استخراج و فعالیت ضد اکسایشی پلیساکارید کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1395/07/27 - 1395/07/29 |
ملی معتبر |
21. مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Study of some emerging nonthermal food preservation techniques کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
20. مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Antioxidant Properties of Different Plant Sources کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
19. مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Antimicrobial properties of plants extract and their application in food products کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
18. محمدضا اعجمی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Application of Ozone in Food Industry -- دانشگاه زابل, زابل, 2015-07-11 - 2015-07-12 |
ملی معتبر |
17. عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Use of Microwave Energy in Food Processing -- دانشگاه زابل, زابل, 2015-07-11 - 2015-07-12 |
ملی معتبر |
16. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Utilization of bacteriocins as antimicrobial compounds for foods preservation -- بوشهر- سازمان, بندر/بوشهر, 2014-12-04 - 2014-12-05 |
ملی معتبر |
15. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of Ultrasound in Diary products --- تهرا- گروه آموزشی ارزیابی دوستداران محیط زیست , تهران, 2014-10-13 - 2014-10-13 |
ملی معتبر |
14. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of Ultrasound in Food Preservation کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه کشاورزی گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/11 |
ملی معتبر |
13. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Methods for Extraction and Analysis of Phenolic Compounds from Plant Materials -- پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوجستان, زاهدان, 2014-07-16 - 2014-07-22 |
ملی معتبر |
12. سجاد ولی نژاد, علی گنجلو Natural antioxidants -- پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان, زاهدان, 2014-07-16 - 2014-07-22 |
ملی معتبر |
11. علی ایزدی کندازی, علی گنجلو Evaluation of Ultrasound Waves Effects on Some Food Components -- پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان, زاهدان, 2014-07-16 - 2014-07-22 |
ملی معتبر |
10. زهرا موذنی, سید نجم الدین مرتضوی, علی گنجلو, مینا ختائی --- کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز, شیراز, 1392/09/07 - 1392/09/09 |
ملی معتبر |
9. زهرا موذنی, سید نجم الدین مرتضوی, علی گنجلو, مینا ختائی - کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه بو علی سینا, همدان, 1392/06/04 - 1392/06/06 |
بینالمللی |
8. ماندانا بی مکر, A.R Russly, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker, علی گنجلو Comparison of different extraction methods for extraction of total phenolic compounds from winter melon(benincasa hispida)seeds International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012 مالزی, Malaysia, 2012-11-26 - 2012-11-28 |
بینالمللی |
7. علی گنجلو, A.R Russly, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Feasibility of ultrasonic waves to improve mass transfer rate during osmotic dehydration of seedless guava (psidiun guajava l.) International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012 مالزی, Malaysia, 2012-11-26 - 2012-11-28 |
بینالمللی |
6. علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Mathematical modelling of mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava (Pisidium guajava L.) cubes International Conference on Food Research Marriott, Putrajaya, Malaysia, 2010-11-22 - 2010-11-24 |
بینالمللی |
5. علی گنجلو, A.R Russly, جمیله باکار, A Osman, ماندانا بی مکر Feasibility of ultrasonic wave’s amplitude combined with heat for enhancing mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava World Engineering Congress (WEC) Kuching, Sarawak, Malaysia, 2010-08-02 - 2010-08-05 |
بینالمللی |
4. علی گنجلو, A.R Russly, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Kinetics of osmotic dehydration of seedless guava (psidium guajava L.) Regional Seminar on science , Technology and Social Science مالزی, Malaysia, 2010-06-01 - 2010-06-02 |
بینالمللی |
3. علی گنجلو, A.R Russly, J Bakar, A Osman, M Bimakr Feasibility of novel methodologies for peroxidase inactivation :effect on kinetics Agriculture Congress 2009 مالزی, Malaysia, 2009-10-27 - 2009-10-29 |
بینالمللی |
2. علی گنجلو, A.R Russly, ماندانا بی مکر, J Bakar, A Osman Osmotic dehydration kinetics of thermally trated seedless guava (psidium Guajava L.) Asean Food Conference مالزی, Malaysia, 2009-10-21 - 2009-10-23 |
ملی معتبر |
1. علی گنجلو, عبدالرحمان رسولی, جمیله باکار, عزیزه عثمان, ماندانا بی مکر Feasibility of high-intensity ultrasonic blanching combined with...... همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی پارک علم و فناوری, مشهد, 1387/07/24 - 1387/07/25 |