بازدید:26435 بروزرسانی: 18-12-1402
عنوان کتاب: بیوشیمی عمومی (گرایش صنایع غذایی) |
بیوشیمی با گرايش صنايع غذايی، مبحث مهم و مورد توجه در صنايع غذايی است. زيرا انتخاب تكنولوژیهای مختلف فرآوری و همچنین انتخاب فرمولهای متنوع در ترکیبات مواد غذايی لازم است با لحاظ کردن حفظ کیفیت و سلامتی فرآورده برای مصرف انسانی انجام شود. لذا کسب دانش اولیه شناسايی ترکیبات مواد غذايی و تاثیر آنها بر سلامتی انسان از طريق شناسايی مسیرهای واکنشی در سیستم گوارش انسان، امری اجتناب ناپذير برای دانشجويان مقطع کارشناسی رشته های علوم و صنايع غذايی، بهداشت مواد غذايی و تغذيه است. بنابراين در اين کتاب آموزشی سعی شده است، به زبانی ساده و بسیار خلاصه با استفاده از مراجع علمی موجود و تصاوير مرتبط در تفهیم بیوشیمی با گرايش صنايع غذايی قدم کوچكی برداشت. لذا ضمن تشكر از خوانندگان محترم، تقاضا دارم مرا از نظرات خود دربارهی اين کتاب بهره مند سازند. |