بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان، در پی جنایت رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از سرداران سرافراز و دانشمندان هسته ای کشور؛
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
دانشجویان بیدار اسلام؛
بار دیگر شاهد جنایتی ناجوانمردانه و تروریستی از سوی رژیم سفاک و کودک کش صهیونیستی بودیم؛ جنایتی که با هدف ایجاد رعب، تفرقه و اخلال در عزم و اراده ملت مقاوم ایران صورت گرفت.
شهادت مظلومانه سرداران سرافراز اسلام و جمعی از دانشمندان هسته ای و مردمی بی گناه، لکه ننگی دیگر بر پیشانی این رژیم غاصب و حامیان آن است.
رژیم صهیونیستی که از پیشرفت های روزافزون ایران اسلامی در عرصه های نظامی، علمی، فناوری و مقاومت منطقه ای دچار هراس و استیصال شده، این بار نیز با دست زدن به اقدامی تروریستی، چهره واقعی خود را بیش از پیش آشکار کرد.
اما به کوری چشم دشمنان، این گونه اقدامات نه تنها خللی در مسیر عزت آفرین ملت ایران وارد نخواهد کرد، بلکه شعله های مقاومت و بیداری را در دل مسلمانان و آزادگان جهان فروزان تر خواهد ساخت.
به گفته سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی رژیم صهیونیستی بداند که امروز جمهوری اسلامی حرم است و با هر قطره خون شهید، هزاران انسان آزاده برمی خیزند
و جان خود را در راه زمینه سازی برای ظهور منتقم حسینِ فاطمه(س) فدا خواهند کرد.
شهادت راه مردان خداست، و این ملت، پرچم دار خون شهیدان خواهد ماند.
#بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان
![]()
![]()