راه اندازی اتوماسیون تغذیه کارکنان و اساتید دانشگاه
از هفته آتی ارائه غذا در سلف کارکنان (ضمن کاهش قیمتها) صرفاً از طریق رزرو در اتوماسیون تغذیه انجام خواهد شد.
باطلاع همکاران محترم می رساند
در اجرای دستور معاون محترم اداری و مالی، مبنی بر رسیدگی به سلف سرویس کارکنان درجهت افزایش دیدارها و تعاملات همکاران در محیط آرامش بخش سلف سرویس. کاهش بوی اغذیه در محیطهای اداری و آموزشی و همچنین ارائه غذای گرم و متنوع با تأمین نظر همکاران درخصوص کیفیت و قیمت، کمیته سه نفره ای متشکل از مسئولین ادارات پشتیبانی، تغذیه و رفاه باحضور پیمانکار سلف سرویس کارکنان تشکیل شد.
در مرحله اول دلایل ضعف عملکرد سلف کارکنان به شرح ذیل شناسایی و تعیین شد:
- · استقبال ضعیف همکاران بدلیل قیمت بالای اغذیه و بعضاً کیفیت ضعیف
- · افزایش هزینه اغذیه بدلیل تعداد محدود غذای سرو شده و ثابت بودن عوامل اجرایی پیمانکار
(توضیح اینکه باتوجه به پرداخت هزینه غذا در فیشهای حقوقی به همکاران، امکان حمایت مستقیم دیگر توسط دانشگاه وجود ندارد.)
- · عدم ارائه سرویس مطلوب و تنوع غذایی در سلف بدلیل نامشخص بودن میزان و نوع تقاضای غذای روزانه و عدم توجیه اقتصادی
- · تحمیل زیان به پیمانکار بابت غذای باقیمانده و در نتیجه افزایش هزینه های پخت غذا
لذا کمیته به منظور اصلاح موارد مذکور اقدام به ارائه پیشنهاداتی، به شرح ذیل نمود که با تأیید وانجام هماهنگیهای لازم موارد ذیل اجرایی شد.
در گام اول، به منظور افزایش استقبال، مقرر گردید با اضافه شدن دو نوع غذای روز (با قیمت مناسب تر) تنوع غذایی بیشتر شده و همزمان امکان استفاده دانشجویان نیز فراهم باشد.
در گام بعد مقرر گردیده با اتوماسیونی کردن رزرو غذا برای همکاران :
- 1- میزان غذای مورد تقاضا برای پیمانکار تعیین و در نتیجه زیان ناشی از غذای باقیمانده کاهش یابد.
- 2- کیفیت غذا باتوجه به شفاف بودن درخواست و عدم استفاده از غذای باقیمانده اصلاح شود.
- 3- امکان پخت و سرو غذاهای متنوع باتوجه به مشخص بودن آمار، فراهم گردد.
- 4- هزینه اغذیه، باتوجه به مشخص شدن آمار و عدم زیان پیمانکار، کاهش یابد.
- 5- امکان پرداخت هزینه ها برای همکاران، به صورت غیر نقد (کسر از حقوق) فراهم شود.
و برای اجرای این منظور (که باتوجه به نیاز به تمهید مقدمات و زیرساختهای لازم با تأخیری دوماهه انجام شد)، موارد ذیل اقدام شد:
- · با همکاری اداره محترم حراست دانشگاه کارتهای شناسایی جدید که حاوی تراشه الکترونیک است، برای همکاران صادر و توزیع شد.
- · مشخصات همکاران و کارتهای صادره و اغذیه و بهای آنها، باهمکاری اداره تغذیه در سامانه اتوماسیون وارد شد.
- · برخی تجهیزات سلف بروز رسانی و همچنین تجهیزات لازم راه اندازی سامانه اتوماسیون، نصب و هماهنگیهای مربوطه با پیمانکار انجام شد.
اینک به حول و قوه الهی و با امید به رضایت همکاران، اجرای مرحله دوم این طرح از 20 آذر ماه باطلاع همکاران محترم میرسد. گفتنی است با شروع اجرای طرح مذکور، قیمت فعلی اغذیه برای موارد رزرو 5000 ريال دیگرکاهش خواهد یافت.
برنامه غذایی و قیمت اغذیه در سامانه رزرو اتوماسیون تغذیه:
ایام هفته |
غذای روز(نوع اول) |
غذای روز(نوع دوم) |
غذای ویژه |
خوراک روز |
شنبه |
چلوخورشت قیمه سیب زمینی |
چلومرغ |
چلوکوبیده مخصوص |
کشک بادمجان |
45000 ريال |
55000 ريال |
80000 ريال |
45000 ريال |
|
یکشنبه |
چلوخورشت قورمه سبزی |
چلوکباب کوبیده |
چلوماهی |
خوراک مرغ |
45000 ريال |
50000 ريال |
95000 ريال |
65000 ريال |
|
دوشنبه |
استامبولی پلو |
چلوجوجه کباب |
چلوکباب برگ |
کوفته تبریزی |
45000 ريال |
55000 ريال |
115000 ريال |
55000 ريال |
|
سه شنبه |
چلوخورشت قیمه بادمجان |
چلوگوشت |
چلوجوجه مخصوص |
جغور بغور |
45000 ريال |
55000 ريال |
80000 ريال |
75000 ريال |
|
چهارشنبه |
چلوخورشت قورمه سبزی |
چلوکباب کوبیده |
چلوکباب بختیاری |
شنسل مرغ |
45000 ريال |
50000 ريال |
90000 ريال |
65000 ريال |
- · نام کاربری شما کدملی (بدون عدد صفر ابتدایی) و رمز عبور عدد 1 خواهد بود لطفاً حتماً در اولین ورود نسبت به تغییر رمز خود اقدام نمائید.
- · رزرو غذا تا 72 ساعت قبل از طریق سامانه تغذیه، به آدرس http://food.znu.ac.ir امکان پذير است. در صورت بروز مشکل با داخلی 2774 (واحد اتوماسیون تغذیه) تماس حاصل نمائید.
- اخذ ژتون غذا به هنگام مراجعه به سلف با استفاده از کارت شناسایی دانشگاه انجام خواهد شد.
- · نیازی به شارژ و یا پرداخت مبلغ نبوده و قیمت غذاهای رزرو شده، توسط اداره رفاه از حقوق ماهانه کسر خواهد شد.
- · قیمت اغذیه بدون رزرو، 10000 ريال بیشتر از قیمتهای فوق خواهد بود.
- · غذای ویژه با مخلفات و صرفاً با برنج ایرانی و گوشت گرم خواهد بود.
- · در صورت عدم رزرو، غذا دارای تنوع نبوده و عمدتاً چلوجوجه مخصوص قابل ارائه خواهد بود.
- · هزینه غذا حتی در صورت عدم مراجعه جهت اخذ غذای رزرو شده، از حقوق کسر می گردد.
- · چنانچه موفق به اخذ کارت شناسایی نشده اید می توانید به واحد صدور کارت واقع در طبقه همکف ساختمان مرکزی مراجعه نمائید .
درگام بعد هم قصد داریم میزان استقبال از سلف را با افزایش امکانات، زیبائیهای بصری و توسعه فضای فیزیکی سلف و حتی درصورت لزوم با ایجاد امکان رزرو برای دانشجویان، پیگیری کنیم.
بدیهی است با افزایش میزان استقبال، هزینه دستمزد عوامل اجرایی پیمانکار در هرپرس غذا کمتر شده و به تبع آن امکان توسعه خدمات و افزایش مطالبات جهت ارتقای کیفیت و کاهش هزینه قابل طرح و پیگیری خواهد بود.
باتوجه باینکه رئیس محترم اداره پشتیبانی، بعنوان ناظر سلف سرویس تعیین شده اند، همکاران محترم می توانند هرگونه نظر، پیشنهاد و انتقاد خود را جهت بهبود هرچه بیشتر وضعیت سلف، با (داخلی 2352) مطرح نمایند.
مهمانسرای دانشگاه زنجان در گیلان – شهرستان چابکسر
اداره رفاه اساتید و کارکنان